FAQ

Toets CTRL+F (cmd+F op Mac) om snel jouw zoekwoord op deze pagina te vinden. Niet het antwoord gevonden dat je zoekt? Ga naar de contactpagina om je vraag aan ons te stellen.

Waar kan ik mijn aankoop registreren voor twee jaar garantie?

Je kan de aankoop van een fiets van Grand 1888 registreren op deze pagina. Na het verifiëren van je aankoopbewijs en framenummer ontvang je een bevestiging per e-mail.

 

Naar welke landen verzenden jullie?

Wij verzenden onze fietsen naar alle landen binnen de EU. De verzendkosten worden onafhankelijk per land berekend.

 

Hoe lang duurt het voordat ik mijn fiets krijg?

De gemiddelde levertijd bedraagt zo’n 2 tot 5 werkdagen.

 

Bezorgen jullie in het weekend?

De fietsen worden niet in het weekend geleverd. Dit heeft te maken met de beschikbare bezorgdiensten.

 

Hoe ontvang ik mijn nieuwe Grand 1888?

Je ontvangt jouw nieuwe fiets, indien uit het magazijn of online besteld, in een kartonnen doos. Het enige dat je nog hoeft te doen is vastdraaien van de trappers m.b.v. steeksleutel nr. 15. Let erop dat de trapper met R op de bout aan de kant van de kettingkast wordt bevestigd en de trapper met de L op de bout aan de weerszijde hiervan. Het zadel kan, wanneer er geen quick-release strop aanwezig is, op de juiste hoogte worden ingesteld d.m.v. een inbussleutel. De hoek van het zadel kan worden versteld door de zadelstrop los- en vast te maken met een steeksleutel. Voor het verstellen van zowel de hoogte als de hoek van het stuur zal een inbussleutel en steeksleutel volstaan. Als laatste check raden we aan de banden op te pompen tot zo'n 3.5 bar.

 

Wat voor gereedschap heb ik nodig?

Je hebt een setje inbussleutels en een moer- en/of steeksleutel nodig.

 

Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren?

Je kan je online bestelling altijd zonder opgave van reden annuleren binnen 24 uur. Dus heb je net een bestelling gedaan en ben je van gedachten veranderd? Bel of mail ons dan zo snel mogelijk om je te helpen.

 

Wat moet ik doen als de doos bij ontvangst beschadigd is?

Controleer altijd de doos direct nadat je deze hebt ontvangen. Zie je schade? Maak foto’s en mail deze ons toe via info@grand1888.com. We helpen je dat zo snel mogelijk aan een oplossing.

 

Zit er garantie op Grand 1888 fietsen?

Uiteraard. Je hebt twee jaar garantie op jouw Grand 1888, de onderdelen en accessoires. Op het frame zelfs 5 jaar! Mits de fiets normaal wordt gebruikt. Schade en/of verval veroorzaakt door zelf aangebrachte aanpassingen en onderdelen vallen niet onder de garantie.

  

Hoe kan ik betalen?

Je kunt met alle gangbare betaalmiddelen betalen bij Grand 1888. Ideal, Paypal, Creditcard, Klarna en internationale bankoverschrijvingen.

 

Waar kan ik een Grand 1888 uitproberen?

Je kunt jouw nieuwe Grand 1888 uitproberen bij alle GAMMA winkels in Nederland.

 

Kan ik een kinderzitje monteren op mijn Grand 1888?

Dat is mogelijk. Bijna alle gerenommeerde merken passen op de Grand 1888. Echter, we raden aan je te laten adviseren bij een fietsspeciaalzaak.

 

Waar vind ik het framenummer?

Je treft het frame nummer aan de onderkant van jouw Grand 1888 aan.

 

Werkt Grand 1888 met het fietsplan?

Ja dat kan zeker. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op via info@grand1888.com

 

Wat is jullie privacybeleid?

Wij zullen jouw persoonlijke gegevens nooit delen met derden of doorverkopen.

 

Wat is de missie van Grand 1888?

Bij Grand 1888 vinden wij het enorm belangrijk dat jij tevreden bent met jouw nieuwe fiets. Je moet je fiets gemakkelijk uit kunnen testen en snel voor de deur kunnen parkeren. Een leuk en traditioneel model om iedere dag te gebruiken. Voor de prijs hoef je het niet te laten.

 

Waarom zou ik een Grand W Deluxe of M Deluxe kopen?

Een Grand 1888 fiets koop je omdat je niet zit te wachten op te veel poespas en onderdelen. Voor wie toch iets meer luxe en comfort wenst, biedt een Deluxe 3 versnellingen van Shimano Nexus en handremmen.

 

Kan ik de Grand eerst uitproberen/testen?

Heb je moeite met het uitkiezen van jouw nieuwe Grand 1888? Bij alle GAMMA winkels in Nederland tref jij de Grand 1888 fietsen aan, behalve de Deluxe versie. Ga er even op zitten, kijk hoe de fiets voor jou voelt. Het stuur en zadel is uiteraard verstelbaar.

 

Waar moet ik op letten voor een juiste zithouding?

Elk persoon heeft een andere zithouding waarin hij of zij het meest comfortable fietst. Het is belangrijk dat bij het zitten op de fiets de grond met de tenen van beide voeten kan worden aangeraakt en wanneer je fietst, de rug recht is en je zowel niet aan het stuur hangt als op het stuur leunt.

 

Kom je er niet helemaal uit of twijfel je ergens over?

Neem altijd contact met ons op als je een vraag hebt. Wij zijn op werkdagen te bereiken tussen 09:00 en 18:00 uur via info@grand1888.com