Ons verhaal

Je bent opzoek naar een nieuwe fiets, een niet te dure, maar wel eentje die lekker fietst en een lange tijd meegaat. Eigenlijk is er niet veel veranderd sinds die tijd; 1888. Toen, lang geleden, waren wij ook opzoek naar de ideale fiets. Dat dit later The Grand 1888 zou worden hadden we nooit durven dromen. 

Grand 1888 is wat dat betreft weinig veranderd in al die jaren. Ja, er zijn wat technische snufjes bijgekomen en we hebben hier en daar wat banden moeten plakken, maar Grand 1888 is altijd jouw vertrouwde opoefiets gebleven. Voor hem én haar. 

We nemen je even mee terug naar dat speciale moment in 1888. In die tijd was alles anders. Behalve de behoefte aan transport. Het was Maart, de blaadjes kwamen weer aan de bomen en de zon kreeg zijn warmte weer terug. Binnen zitten was niet meer nodig en daar was, in tegenstelling tot vandaag, ook weinig te beleven. Buiten, dat is waar het gebeurde. Langs de kant van de weg lag een oude fiets, die lag daar al heel lang en we konden ‘m niet langer laten liggen. We stapten op, met z’n tweeën de zon tegemoet. Maar natuurlijk, een vrouw op de hoek riep; ‘hey, waar gaan jullie naartoe?’ Het was oma, onze eigen lieve oma. ‘We gaan een rondje maken, een grote!’ We waren verkocht.